Moda

Kumaş Alan Yerler 2021

Karışım özellikleri, onu oluşturan panel türlerine bağlıdır, ancak bu kumaşın temel özellikleri yoğunluk, güç ve dayanıklılıktır. Sentetik liflerin bu tür özellikleri vardır. Ayrıca iyi bir ıslak bez sağlar. Doğal iplikler ise kumaşlara hipoalerjenik özellikler, temizlik ve güvenlik kazandırır. Karışımlı kumaş, çok çeşitli alanlarda uygulanmaktadır.

Dayanıklılığı, nefes alabilirliği ve doğallığı nedeniyle, karışım iş kıyafetlerinin dikilmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kumaş yüksek miktarda pamuk lifine sahipse, havacılık ve gaz endüstrisindeki tulumlar için idealdir. Ağırlıklı olarak sentetik ipliklerden ve özellikle polyesterden bir kumaştan tıp, mühendislik ve metalurji endüstrilerindeki işçilerin yanı sıra duvarcılar için tulum dikin.

Kombine kumaşın özellikleri, çeşitli sıcaklıklara, neme ve kirliliğe dayanıklı, rahat ve pratik giysiler üretmeyi mümkün kılar. Ve genişletilmiş renk paleti onu güzel ve çekici kılar. Karma kumaşın pratikliğinden dolayı günlük kullanım için idealdir: bornozlar, bluzlar, elbiseler, pantolonlar, etekler ve kostümler.

Kumaş alan. Bu tür şeyler rahat, kısıtlı hareketler değil, sıcak ve rahattır. Yani, günlük veya ev çorapları için tüm giyim özelliklerine sahiptirler. Karıştırma, dış giyim üretimi için de uygundur: ceketler, tulumlar.

Bu kumaşı kullanırken neredeyse hiç sorun yok. Lif yapısına bağlı olarak açılması zor olabilir. Bazı rahatsızlıklar, doğal ve sentetik ipliklerin yanlış yüzdesine neden olur. Birinci plakanın çok yüksek içeriği önemli ölçüde kırışırken, ikincisinin fazlası malzemenin havalandırma özelliklerini azaltır.

İyi bilinen kumaş, harmanlamanın temsilcisidir. Birkaç tür elyaftan oluşur: ipek, viskon, pamuk. Bileşimindeki sentetik iplikler arasında polyester veya simli bulunur. Pansuman yönteminde, kullanılan malzemelerde ve buna bağlı olarak fiyatta farklılık gösteren birçok çeşit vardır. Zarif gece elbiseleri gipürden yapılmıştır ve iç çamaşırları için çeşitli giyim eşyalarında ek olarak kullanılır. Ayrıca ayakkabıların, çantaların, perdelerin, masa örtülerinin ve yatak örtülerinin güpürü süslenmiştir.

Bu kumaş, iyi hava iletkenliği, bakım kolaylığı ve izin verilen esneklik ile karakterizedir. Evrenseldir, çünkü her tür yüzey için kullanılır ve her tür için uygundur. Hemen hemen her tür kumaşla kombine edilebilir. Güpürün dezavantajları hassasiyeti içerir. Şişirme ve oklara maruz kalması nedeniyle oldukça incedir.

Tüm çeşitler için kumas.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5 / 5 ( 6 Değerlendirme )

Son Yazılar

Lavabolu Banyo Modelleri

Banyo lavaboları herkesin ihtiyaç duyduğu bölümlerden bir tanesidir. Lavabolu banyo modelleri çok özel tasarımlarla imal…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Nerede Satılıyor

İQOS modelleri sigara bırakma konusunda en iyi desteği veriyor. iqos sigara çeşitleri gerçek sigara keyfini…

1 yıl önce

Yalıtım Nedir? Nasıl Yapılır?

Yalıtım eski dönemlerden beri hayatımızda olan ve evlerin ısı derecelerini sabit tutmaya yarayan yöntemlerden en…

1 yıl önce

İngiltere Vize İşlemlerinde Uzmanlık

Her zaman güvenilir hizmetleri ile alanında adından söz ettiren firmamızdan İngiltere vize işlemleri hakkında bilgi…

2 yıl önce

Arçelik Bursa Mağazası

Bursa Arçelik mağazamız da tüm Arçelik markalı ürünleri bulabilirsiniz. Küçük ev aletleri, iklimlendirme, beyaz eşya vb.…

2 yıl önce

En İyi Nakliye Firmaları Burada

Evden eve taşınma konusunda daha önce bir deneyim yaşadıysanız sizi en çok zorlayacak arayışlardan birinin…

2 yıl önce