Kategori: Haber

İspanya Vize İşlemleri Nelerdir?

Avrupa’nın önemli ülkelerinden olan İspanya’ya tatil ve iş seyahatleri yapmayı düşünüyorsanız vize zorunluluğunun olduğunu bilmeniz yararlı olacaktır. Shengen vizesi ile sizleri ülke kabul etmektedir. İspanya vizesi nasıl ve nereden alınır düşüncesi içerisindeyseniz öncelikle hemen konsolosluğa başvuru yapmanız gerekmektedir.

İstanbul, Ankara ve İzmir şehrinde bulunan İspanya konsolosluklarına veya diğer illerde bulunan fahri konsolosluklara müracaat etmeniz gerekmektedir. Genel olarak sizlerden belgeler talep edilmektedir. Vermiş olduğunuz belgelere göre değerlendirme süreci içerisine girmektesiniz. Bu süreç içerisinde tabiki sizlerden ek olarak evraklar talep edilebilmektedir.

İspanya Vize Süreci

İspanya vizesi kaç günde, ne kadar zamanda çıkar sorunuza cevap verecek olursak genelde 1 hafta içerisinde çıkmaktadır. Tabiki herkeste geçerli olabilecek bir süre zarfı değildir. Eğer ek evraklar isteniyorsa ve bunları iletmeniz gerekiyorsa bu süreç 1 ayı bile bulmaktadır. Vizeniz aldığınız andan itibaren ülkeye sizlere sunulan zaman dilimleri içerisinde giriş yapabilirsiniz. Belgelerde ve sunulan evraklarda herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde iptal olma veya ret yeme gibi ihtimaller oldukça düşüktür. Ülkeye daha önce aldıysanız ve ülke içerisinde bulundaysanız işlemleriniz daha da kısa sürmektedir.

4.8 / 5 ( 6 Değerlendirme )

Son Yazılar

Lavabolu Banyo Modelleri

Banyo lavaboları herkesin ihtiyaç duyduğu bölümlerden bir tanesidir. Lavabolu banyo modelleri çok özel tasarımlarla imal…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Nerede Satılıyor

İQOS modelleri sigara bırakma konusunda en iyi desteği veriyor. iqos sigara çeşitleri gerçek sigara keyfini…

1 yıl önce

Yalıtım Nedir? Nasıl Yapılır?

Yalıtım eski dönemlerden beri hayatımızda olan ve evlerin ısı derecelerini sabit tutmaya yarayan yöntemlerden en…

1 yıl önce

İngiltere Vize İşlemlerinde Uzmanlık

Her zaman güvenilir hizmetleri ile alanında adından söz ettiren firmamızdan İngiltere vize işlemleri hakkında bilgi…

2 yıl önce

Arçelik Bursa Mağazası

Bursa Arçelik mağazamız da tüm Arçelik markalı ürünleri bulabilirsiniz. Küçük ev aletleri, iklimlendirme, beyaz eşya vb.…

2 yıl önce

En İyi Nakliye Firmaları Burada

Evden eve taşınma konusunda daha önce bir deneyim yaşadıysanız sizi en çok zorlayacak arayışlardan birinin…

2 yıl önce